Νέα - Ανακοινώσεις

Θέλει αρετή και τόλμη

October 13, 2023

Το GP Radio ήρθε!!

Το πρώτο, αμιγώς ιντερνετικό ραδιόφωνο των Γρεβενών και της Δυτικής Μακεδονίας είναι στον “αέρα” εδώ και κάμποσες ημέρες και εμείς έχουμε την τιμή και την χαρά να ανήκουμε στην ομάδα του!

Οι εκπομπές “Ζεστή κοιλάδα” και “Πήγαινα το δρόμο δρόμο” με έντεχνα, λαϊκά, ροκ ελληνικά και ξένα τραγούδια και δημοτικά Γρεβενών και Ηπείρου, με καλεσμένους, φίλους, δημιουργούς, τραγουδιστές, συνθέτες, συγγραφείς και πολλούς ακόμα, είναι μαζί σας, πλέον, κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Σάββατο 22:00 έως τη 01:00 η πρώτη και Κυριακή 11:00 με 13:00 η δεύτερη.

Ευχαριστούμε την Μαρία Καναλίδου, του grevenapress.gr για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και πιστεύουμε πως, κάπως έτσι, θα μπορέσουμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι για να αναδειχθεί παραπάνω ο τόπος μας!

Αντί επιλόγου 

Παρόλα αυτά, προκύπτουν και οι έκτακτες εκπομπές, όπως η σημερινή, ημέρα επετείου απελευθέρωσης των Γρεβενών (13/10/1912) , με αφορμή την οποία θα βρίσκεται μαζί μας στο στούντιο ο σπουδαίος Χρήστος Ντάγκαλας, που υπηρετεί το δημοτικό τραγούδι του τόπου για 6 δεκαετίες. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, όπως έγραψε περίπου 200 χρόνια πριν ο Κάλβος και η αρετή και η τόλμη των ντόπιων μουσικών ήταν αυτή που έδινε και δίνει πνοή στον Νομό Γρεβενών. Όντας πλαισιωμένος από παιδιά, μουσικούς, της νέας γενιάς, ενώνεται το παρελθόν με το παρόν και εμείς έχουμε την τιμή να απολαμβάνουμε αυτή την διαδοχή δια ζώσης

Ραντεβού, γύρω στις 21:00 στο…

👇

Τόσο σαν Σύλλογος Πανοραμιτών και φίλων “Η Νέα Γενιά”, όσο και προσωπικά, συμπορευόμαστε σε οτιδήποτε δίνει προοπτική!

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023

Panoramix

TAGS
RELATED POSTS
Radio Gropsta

Η Ύπαρξη

Στον ίσκιο ενός βουνού, στο φύλλο μιας οξιάς, στο κρύο νερό, στον καθαρό αέρα της Πίνδου, εκεί που ακόμα και η σιωπή…ψιθυρίζει, βρίσκεται η δικιά μας ευτυχία!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Για όλους αυτούς που πίστεψαν,
Για τους έρωτες που χάθηκαν,
Για τις αγάπες που άντεξαν,
Για όλους αυτούς που έφυγαν,
Για όσους συναντήσαμε,
Για τις φιλίες που γεννήθηκαν,
Για όλους όσους αντέξανε στο χρόνο,
Για όλους εμάς που συνεχίζουμε,
Για όλους που δεν ξέμειναν από λόγια..

Flag Counter

Πανόραμα Γρεβενών – Νέα Γενιά