Νέα - Ανακοινώσεις

Κύκλος ζωής

September 6, 2019

Για χρόνια, πολλά, είχε χαθεί αυτό το έθιμο, που ακολουθεί την Θεία Λειτουργία της γιορτής της Γέννησης της Θεοτόκου, στο χωριό.
Πάει λίγος καιρός που αναβίωσε και έρχεται να “κλείσει” αρμονικά τις εκδηλώσεις που γίνονται γύρω στον Δεκαπενταύγουστο, στην Κοίμηση της Θεοτόκου.Απ’ την Κοίμηση στην Γέννηση, απ’ τον θάνατο στην ζωή, ένας κύκλος ελπίδας, να πεθαίνεις για να ζεις!
Κοπιάστε, όσοι μπορείτε, χωριανοί και φίλοι, γνωστοί και ξένοι. Ντόπιοι ήχοι, στα σκέτα, σπίτι – σπίτι, αλλού χοροί χαράς, αλλού νουμπέτια μνήμης, σαν την ζωή και δω, που πάει στον θάνατο, θα υποδεχτούμε το Φθινόπωρο, πριν το σκέπασμα του Χειμώνα, με την προσμονή της φύσης την Ανάσταση, Άνοιξη και Καλοκαίρι πάλι.
Βόλτες μπλούκια, όλοι μαζί, με τελικό προορισμό την πλατεία και κει ξανά χορός και φαγητό, κύκλος στο χωριό, κύκλος στην ζωή
ΥΓ: Έχοντας την χαρά της παρουσίας του Δεσπότη μας φέτος, λίγες ανάσες στον χώρο του Σχολείου με καφέ μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, πριν το ξεκίνημα.
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019… 
Πανοραμίξ

TAGS
RELATED POSTS
Radio Gropsta

Η Ύπαρξη

Στον ίσκιο ενός βουνού, στο φύλλο μιας οξιάς, στο κρύο νερό, στον καθαρό αέρα της Πίνδου, εκεί που ακόμα και η σιωπή…ψιθυρίζει, βρίσκεται η δικιά μας ευτυχία!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Για όλους αυτούς που πίστεψαν,
Για τους έρωτες που χάθηκαν,
Για τις αγάπες που άντεξαν,
Για όλους αυτούς που έφυγαν,
Για όσους συναντήσαμε,
Για τις φιλίες που γεννήθηκαν,
Για όλους όσους αντέξανε στο χρόνο,
Για όλους εμάς που συνεχίζουμε,
Για όλους που δεν ξέμειναν από λόγια..

Flag Counter

Πανόραμα Γρεβενών – Νέα Γενιά