Νέα - Ανακοινώσεις

Καλοκαίρι 2021

July 27, 2021

Έπεσε σε μας ο κλήρος, φαίνεται, των δύσκολων καιρών και αποφάσεων. Με τις παρούσες συνθήκες, ήτοι τραγούδι χωρίς χορό, εισιτήρια μόνο ηλεκτρονικά, μάσκες, αποστάσεις, πιστοποιητικά εμβολιασμών, διαχωρισμός εμβολιασμένων ή μη, είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν (και) οι φετινές, καλοκαιρινές και φθινοπωρινές εκδηλώσεις, υπό την αιγίδα και συντονισμό του Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Το τελευταίο που θα κάνουμε θα είναι να διαχωρίσουμε, να καυγαδίζουμε ή να ρισκάρουμε την υγεία οποιουδήποτε συγχωριανού και φίλου. Δεν έχουμε την πρόθεση να γίνουμε “ελεγκτές” της υποχρέωσης ή του δικαιώματος εμβολιασμού καμίας και κανενός και φυσικά δεν θα διακινδυνεύσουμε ούτε κατά διάνοια την πιθανή επιβολή προστίμου ή ποινικών ευθυνών σε κανένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. 

– Ανακοινώνουμε, λοιπόν, πως ο Σύλλογος Πανοραμιτών και φίλων “Η Νέα Γενιά” δεν θα πραγματοποιήσει καμία εκδήλωση το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2021. 

– Υπενθυμίζεται πως η θητεία του παρόντος Δ.Σ. του Συλλόγου τελειώνει τον ερχόμενο Αύγουστο και ως εκ τούτου, καλούνται όσοι και όσες ενδιαφέρονται να αναλάβουν καθήκοντα, στις αντίστοιχες διεργασίες που θα λάβουν χώρα το ερχόμενο διάστημα.

– Ως μονάδες, χωρίς θεσμικό ρόλο, ο καθένας και η καθεμιά μας θα συνεχίσουμε να ενδιαφερόμαστε για τα προβλήματα του χωριού.

– Ο χώρος του Σχολείου, με την υποχρέωση του καθένα και της καθεμιάς μας στο να είναι καθαρός, είναι μόνιμα ανοιχτός από τις 9:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ, κατά το χρονικό διάστημα 15 Ιουλίου με 22 Αυγούστου, μέχρι νεωτέρας. 


Με εκτίμηση, ο ”Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου “

TAGS
RELATED POSTS
Radio Gropsta

Η Ύπαρξη

Στον ίσκιο ενός βουνού, στο φύλλο μιας οξιάς, στο κρύο νερό, στον καθαρό αέρα της Πίνδου, εκεί που ακόμα και η σιωπή…ψιθυρίζει, βρίσκεται η δικιά μας ευτυχία!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Για όλους αυτούς που πίστεψαν,
Για τους έρωτες που χάθηκαν,
Για τις αγάπες που άντεξαν,
Για όλους αυτούς που έφυγαν,
Για όσους συναντήσαμε,
Για τις φιλίες που γεννήθηκαν,
Για όλους όσους αντέξανε στο χρόνο,
Για όλους εμάς που συνεχίζουμε,
Για όλους που δεν ξέμειναν από λόγια..

Flag Counter

Πανόραμα Γρεβενών – Νέα Γενιά