Με την συμμετοχή είκοσι, περίπου, ανθρώπων τελέστηκε η ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου, το περασμένο Σάββατο, στην Γέννηση της Θεοτόκου, στην Εκκλησία του χωριού, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γρεβενών (κ.κ. Δαυίδ). Σιγανά και ταπεινά, που λέει και το τραγούδι!

23.jpgΙδιαίτερη τιμή και ευλογία για όλους μας, καθώς είναι η πρώτη φορά, στην πρόσφατη Ιστορία του τόπου μας, που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο τρόπος σκέψης και λειτουργίας του θρησκευτικού ηγέτη αποτυπώνεται και απ’ το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, για την Μεγάλη Σαρακοστή (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ) και τους τόπους επίσκεψης (κάθε βδομάδα ο Greveniotis ανανεώνει και ενημερώνει το παρόν). Μεταξύ άλλων, σε μεγάλα μα και μικρά χωριά γίνονται ή θα γίνουν Λειτουργίες και Μυστήρια και σίγουρα, κάτι καινούργιο και όμορφο συμβαίνει στον τόπο.
 ΥΓ Για όσους φίλους/ες και χωριανούς/ες ζουν στα Γρεβενά ή στα…πέριξ, “τσιμπήσαμε” άλλη μια ενδιαφέρουσα είδηση, που αφορά ημερίδα/ενημέρωση, με θέμα “Ασφάλεια στο διαδίκτυο” και θα γίνει στις 31 Μάρτη, Τρίτη (Ημερίδα με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» στην αίθουσα συνεδριάσεων Καρπερού.). Αν μπορέσετε, συνδυάστε μια εκδρομούλα, μια βόλτα και παρακολουθήστε το, καθώς αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα στην εποχή μας.
DSCsdfsdN0583 (1)
Δύναμη για αγώνα και χαρά σε όλο τον κόσμο, φίλους και χωριανούς, στην Μεγάλη Σαρακοστή, που διανύουμε.
Καλή αντάμωση, το Πάσχα…απάν!
(Για να μην ξεχνιόμαστε: “Μάνα, δεν θέλω…κλιάματα!” ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ.wmv – YouTube )

LEAVE A COMMENT

Radio Gropsta

Η Ύπαρξη

Στον ίσκιο ενός βουνού, στο φύλλο μιας οξιάς, στο κρύο νερό, στον καθαρό αέρα της Πίνδου, εκεί που ακόμα και η σιωπή…ψιθυρίζει, βρίσκεται η δικιά μας ευτυχία!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Για όλους αυτούς που πίστεψαν,
Για τους έρωτες που χάθηκαν,
Για τις αγάπες που άντεξαν,
Για όλους αυτούς που έφυγαν,
Για όσους συναντήσαμε,
Για τις φιλίες που γεννήθηκαν,
Για όλους όσους αντέξανε στο χρόνο,
Για όλους εμάς που συνεχίζουμε,
Για όλους που δεν ξέμειναν από λόγια..

Flag Counter

Πανόραμα Γρεβενών – Νέα Γενιά