Νέα - Ανακοινώσεις

Πανόραμα Γρεβενών – Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας

September 29, 2021

Ένα απ’ τα σημαντικότερα κεκτημένα του Συλλόγου μας, Πανοραμιτών και φίλων “Η Νέα γενιά”, είναι η δημιουργία και λειτουργία Τράπεζας Αιμοδοσίας, μέσω της οποίας και αιμοδοτούμε και καλύπτουμε (όπως έχει γίνει ήδη κάποιες φορές) ανάγκες χωριανών ή φίλων. Η συνέχεια λειτουργίας Δ.Σ στον Σύλλογο διασφαλίζει και τα ανωτέρω και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό.

Ανακοινώνουμε πως από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ως την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου διοργανώνεται ομαδική εβδομάδα αιμοδοσίας. Όποιος/α δύναται και θέλει, μπορεί να αιμοδοτήσει οπουδήποτε στην χώρα, αρκεί να συμπληρώσει στα σχετικά έντυπα τον αριθμό μητρώου του Συλλόγου μας (12814) ούτως ώστε να δημιουργείται “αποθεματικό” σε μονάδες (φιάλες), όπως προαναφέρθηκε.

Υπενθυμίζεται πως μπορεί ο καθένας και η καθεμιά να αιτηθεί και να δοθούν μονάδες (φιάλες) αίματος προς οποιον/αδήποτε έχει ανάγκη. Συνεπώς, είναι ευκαιρία οι ομαδικές αιμοδοσίες αλλά και οι ατομικές, όποια χρονική στιγμή επιλέγει ο καθένας/καθεμία, ούτως ώστε να δημιουργείται, σταδιακά, μεγαλύτερη αποθήκευση στην “Τράπεζά” μας.

TAGS
RELATED POSTS
Radio Gropsta

Η Ύπαρξη

Στον ίσκιο ενός βουνού, στο φύλλο μιας οξιάς, στο κρύο νερό, στον καθαρό αέρα της Πίνδου, εκεί που ακόμα και η σιωπή…ψιθυρίζει, βρίσκεται η δικιά μας ευτυχία!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Για όλους αυτούς που πίστεψαν,
Για τους έρωτες που χάθηκαν,
Για τις αγάπες που άντεξαν,
Για όλους αυτούς που έφυγαν,
Για όσους συναντήσαμε,
Για τις φιλίες που γεννήθηκαν,
Για όλους όσους αντέξανε στο χρόνο,
Για όλους εμάς που συνεχίζουμε,
Για όλους που δεν ξέμειναν από λόγια..

Flag Counter

Πανόραμα Γρεβενών – Νέα Γενιά