Νέα - Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση:

September 25, 2020

   Έχοντας διανύσει ήδη τέσσερα χρόνια θητευομενοι στην διοίκηση του πολιτιστικού συλλόγου και μπαίνοντας στον πέμπτο και τελευταίο χρόνο της δεύτερης θητείας μας, νιώθουμε την ανάγκη και την ευθύνη να ενημερώσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για τα εξής:
 Έπειτα από συνεχής διαδικτυακές συσκέψεις του συμβουλίου τον μήνα Σεπτέμβριο αποφασιστηκαν:

1) Από το 11 μελές διοικητικό συμβούλιο που υπάρχει σήμερα τα 10 μέλη δεν θα θέσουν υποψηφιότητα για το επόμενο συμβούλιο και ενδέχεται να παραμείνει το εξής μέλος : ΚΑΛΑΜΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (μέλος). Αναλυτικότερα, θα αποχωρήσουν οι εξής:

ΒΛΑΧΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (πρόεδρος)
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (αντιπρόεδρος)
ΜΠΟΥΤΛΑ ΑΡΕΤΗ (ταμίας)
ΤΖΙΟΛΑ  ΑΦΡΟΔΙΤΗ ( γραμματέας)
ΒΛΑΧΟΥΔΗΣ ΘΩΜΑΣ (μέλος)
ΤΖΟΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (μέλος)
ΜΠΙΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (μέλος)
ΜΑΜΟΥΡΗ   ΜΑΓΔΑ (μέλος)
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (μέλος)
ΒΕΡΓΟΣ ΑΡΗΣ (μέλος)

2) Η προβλεπόμενη λήξη της θητείας τον Ιούνιο του 2021 θα παραταθεί έως τον Αύγουστο του ίδιου έτους ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της ομαλής μετάβασης.

3) Πριν το τέλος της θητείας θα ανακοινωθούν όλα τα οικονομικά στοιχεία των 5 ετών σε ετήσια έσοδα και έξοδα όπως και όλα τα έργα  των δύο τελευταίων θητειών.

4) Η ανακοίνωση αυτή εκδίδεται τώρα ώστε να δώσει τον απαιτούμενο χρόνο στα μέλη και φίλους του συλλόγου, να αποφασίσουν ποιοί και πώς θα θέσουν τους εαυτούς τους στη διάθεσή του διοικητικού συμβουλίου βάζοντας κι αυτοί στη συνέχεια το όραμα και τα έργα τους στον πολυαγαπημένο τόπο μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ 

TAGS
RELATED POSTS
Radio Gropsta

Η Ύπαρξη

Στον ίσκιο ενός βουνού, στο φύλλο μιας οξιάς, στο κρύο νερό, στον καθαρό αέρα της Πίνδου, εκεί που ακόμα και η σιωπή…ψιθυρίζει, βρίσκεται η δικιά μας ευτυχία!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Για όλους αυτούς που πίστεψαν,
Για τους έρωτες που χάθηκαν,
Για τις αγάπες που άντεξαν,
Για όλους αυτούς που έφυγαν,
Για όσους συναντήσαμε,
Για τις φιλίες που γεννήθηκαν,
Για όλους όσους αντέξανε στο χρόνο,
Για όλους εμάς που συνεχίζουμε,
Για όλους που δεν ξέμειναν από λόγια..

Flag Counter

Πανόραμα Γρεβενών – Νέα Γενιά