Νέα - Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

October 25, 2020

ΘΕΜΑ: Σκοπός και χρήση διαδικτύου

Ο πολιτιστικός μας σύλλογος, έχοντας πίστη στην συνύπαρξη των νέων δεδομένων τεχνολογίας με τον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας, αποφάσισε το καλοκαίρι του 2020 να τοποθετήσει γραμμή διαδικτύου (Internet) στην έδρα του Συλλόγου “Η Νέα Γενιά” (Παλιό Σχολείο), έτσι ώστε να προσελκύσει όλους τους νέους του χωριού και να μετατρέψει με αυτόν τον τρόπο την έδρα και σε στέκι νεολαίας, δίνοντας έτσι την απαραίτητη φρεσκάδα που ενδογενως μεταδίδουν τα νέα παιδιά.
Λόγω των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων, αλλά και του χρόνου κατά τον οποίο βρίσκεται η μεγάλη πλειοψηφία κατοίκων στο χωριό, ο σκοπός αυτός εξυπηρετήθηκε στο ακέραιο με ένα εποχιακό συμβόλαιο. Έχοντας, δηλαδή, την δυνατότητα χρήσης τις περιόδους (α) Ιούνιο εώς Σεπτέμβριο, (β) 15 Δεκεμβρίου εώς 15 Ιανουαρίου και (γ) όποτε τοποθετείται το Πάσχα κάθε χρόνο, για 2 εβδομάδες επισης.

Έπειτα από παρέμβαση προς τον σύλλογο από θεσμικό παράγοντα της Κοινότητας, επιθυμούμε να ενημερώσουμε για τα εξής:


1) Ο Πολιτιστικός Σύλλογος επ’ ουδενί δεν δύναται να υπο/αντικαταστήσει τις υποχρεώσεις της επίσημης Πολιτείας, είτε αυτές έχουν να κάνουν με υγειονομικές καλύψεις, είτε με θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων/υποχρεώσεων του Υπουργείου Παιδείας και οποιουδήποτε τοπικού φορέα κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση.


2) Δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ στόχος μας να εμπλακούμε, με οποιοδήποτε τρόπο, σε θέματα/υποχρεώσεις λειτουργίας κρατικών ή τοπικών φορέων. Οι όποιες παρεμβάσεις μας, πάντα είχαν και έχουν πολιτιστικό πρόσημο.


3) Δεν θα αναγνωρίσουμε στον εαυτό μας καμία ευθύνη που δεν μας αναλογεί, λειτουργώντας ως κολυμπήθρα του Σιλωάμ, για την ολιγωρία και την πιθανή ανικανότητα των αρμόδιων φορέων.


4) Θα στεκόμαστε πάντα ως αρωγοί στην διατήρηση της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, ενεργώντας συνεχώς υπό το πρίσμα της επόμενης μέρας, εμπιστευόμενοι, όπως λέει και το όνομα μας,την ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.


5) Ως συνέχεια των παραπάνω, ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου πως το ισχύον συμβόλαιο παροχής διαδικτύου με τον πάροχο, με τους όρους και τους χρόνους που περιγράφεται αρχικά, συνεχίζει να υφίσταται έως και το πέρας της θητείας του παρόντος Δ.Σ.


Ο Πρόεδροςκαι το Δ.Σ. του Συλλόγου “Η Νέα Γενιά”

TAGS
RELATED POSTS
Radio Gropsta

Η Ύπαρξη

Στον ίσκιο ενός βουνού, στο φύλλο μιας οξιάς, στο κρύο νερό, στον καθαρό αέρα της Πίνδου, εκεί που ακόμα και η σιωπή…ψιθυρίζει, βρίσκεται η δικιά μας ευτυχία!

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Για όλους αυτούς που πίστεψαν,
Για τους έρωτες που χάθηκαν,
Για τις αγάπες που άντεξαν,
Για όλους αυτούς που έφυγαν,
Για όσους συναντήσαμε,
Για τις φιλίες που γεννήθηκαν,
Για όλους όσους αντέξανε στο χρόνο,
Για όλους εμάς που συνεχίζουμε,
Για όλους που δεν ξέμειναν από λόγια..

Flag Counter

Τελευταία Νέα
Πανόραμα Γρεβενών – Νέα Γενιά